Úžasný dokument "Příběh LESA" film Full HD (YouTube i půjčit na: Alza - Media.cz)

23.12.2016 21:00

Úžasný dokument o přírodě pro celou rodinu. Níkdy jste nebyli tak blízko divokým zvířatům v přírodě. Neuvěřitelné! Jak to tak dokázali, autenticky tolik jedinečných detailních záběrů natočit? To musíte sami opravdu VIDĚT ... !

Lépe rovnou odkaz na Alza - Media.cz (lze půjčit si celý film) https://www.alza.cz/media/search.htm?exps=pribeh%20lesa
                (rádi zveřejňujeme i zde, jako reklama zdarma)

Film budete sledovat jako na YouTube. Po stažení aplikace do mobilního telefonu nebo tabletu jej budete mít vždy při sobě. Film si půjčujete na 2 dny od prvního spuštění přehrávání. Ihned po zaplacení, můžete začít přehrávat online stream-datový proud/tok v sekci Filmy (mobilním zařízení, PC i na VELKÉ "smart" TV (dokonce stačí mít G. Chromecast / Android Googlecast / Google Home)...

Po úchvatných dokumentech Mikrokosmos, Ptačí svět a Oceány přicházejí Jacques Perrin a Jacques Cluzaud s Příběhem lesa. Ne tropického pralesa s exotickou zvěří, ale toho nám dobře známého lesa, který máme za humny a který pulsuje překvapivě bohatým životem. Tou nejmodernější technikou natáčeli tvůrci čtyři roky na desítkách lokací po celé Evropě, dokonce žili v lese se sledovanými divokými zvířaty. Jen díky unikátním metodám natáčení dokážou autenticky převyprávět příběh lesa od doby ledové až po současnost a zachytit vzrušující koloběh života v něm, který ohromí dospělé a i dětské diváky.

Přejeme, i Vám, příjemné pro(zá)žitky ze sledování na(po)učného dokumentu nejen pro Vaše děti (vnuky či vnučky)!

PŘEHRÁT - Play ...

Zpět