Tablet s plnohodnotnou sestavou, místo (mini)notebooku nejen na cesty i do kanceláře, školy a doma?

30.08.2013 23:27

Acer Iconia Tab W3-810-27602G06nsw 64GB

 
První 8" tablet s plnohodnotným operačním systémem Microsoft Windows 8 a s neuvěřitelně nízkou cenou. Acer Iconia W3 je univerzální tablet se snadným přístupem k osobním aplikacím, nastavení a spoustě zajímavých informací v aktivních dlaždicích v uživatelském prostředí Metro. Díky portálu Windows Store však máte možnost tyto možnosti dále rozšířit a mít tak vždy vše potřebné hned po ruce. S ostatními Windows 8 zařízeními můžete tablet snadno a rychle synchronizovat a nechybí ani rodičovské zámky a integrovaná zabezpečení.

Tablet Iconia W3 nabízí bezproblémovou podporu balíčku kancelářských aplikací, jehož plnou verzi pro studenty a domácnosti naleznete v systému předinstalovanou. Editovat dokumenty, vytvářet tabulky nebo zajímavé prezentace s pomocí volitelné bluetooth klávesnice tak můžete přímo na cestách. Jako úložný prostor poslouží zabudovaná kapacita 64 GB s možností rozšíření pomocí MicroSD karet. Vaše prezentace, HD filmy či fotografie si snadno přehrajete na externím monitoru nebo velkoplošné televizi díky HDMI portu.

O dostatečný výpočetní výkon a plynulou zábavu s používáním tabletu se starádvoujádrový procesor Intel Atom Z2760. Díky jeho nízké spotřebě dokáže tablet na jedno nabití běžet až 8 hodin při přehrávání videa v rozlišení 720p, které na displeji s poměrem stran 16:10 a jemným rozlišením 1280x800 vypadá opravdu fantasticky. Funkce Connected Standby navíc okamžitě naváže na přerušenou činnost, takže můžete pracovat a bavit se mnohem déle.

 
Cen. aktuální hladiny 2013 (s DPH):
Tento tablet (64 GB) 10000 Kč (vč.pouzdra zdarma?) / či lze 7777 Kč 32 GB,
i vol. klávesnice pro typ +1000Kč a případné solo pouzdro +700 Kč
(8palcová velikost je obvyklého formátu knížky i do jedné ruky/taštičky na výšku)
 
 

 

Zpět