Aktualizace i nové funkce teď ve Windows 8.1 se budou instalovat samy a každý měsíc něco (po Update 1 musí být)!

12.08.2014 15:46

Microsoft mění způsob aktualizování Windows 8.1

Novinky | PCWord

Microsoft oznámil, že mění způsob, jakým bude v budoucnu aktualizovat svůj operační systém Windows - Windows 8.1 Update 2 již nebude.

Microsoft mění způsob aktualizování Windows 8.1

 


1 2
 

 




V dubnu tohoto roku Microsoft vydal Windows 8.1 Update 1, který přinášel pouze několik málo novinek, jež měly zlepšit ovládání systému především pro uživatele s klávesnicí a myší. Následně si však Microsoft uvědomil, že namísto čekání na to, než se jeho vývojářům nové funkce "nakumulují", a místo jejich vydání jednou za rok, bude lepší, když aktualizace a vylepšení bude uživatelům doručovat každý měsíc. Od 12. srpna proto budou nové funkce pro Windows 8.1 distribuovány spolu s bezpečnostními aktualizacemi každé druhé úterý v daném měsíci:

 

  • Tento měsíc se dočkáme vylepšení přesnosti touchpadu (umožnění pravých kliků na touchpadu či zanechání zapnutého touchpadu, i když je připojena myš) či minimalizace žádostí o přihlášení u webových stránek využívajících SharePoint Online (pokud uživatel zaškrkne políčko "Zůstat přihlášený", nebude se již nadále muset u stránky se SharePointem Online přihlašovat). 

Vylepšení se uživatelům budou stahovat skrze Windows Update, což znamená, že se většině lidí stáhnou automaticky.

 

Zdroj: Techspot

Náš komentář - podmínka:
Váš počítač s Windows 8.1 musí být ale po aktualizaci/Update 1 a připojen k internetu, s nastavením "automaticky stahovat a instalovat"! 

Zpět